Запорука сімейного добробуту

Запорука сімейного добробуту

У сімейному житті жінці необхідно дати виговоритися, задовольнити її потребу сімейного добробуту, потребу в спілкуванні.

Чоловік і жінка після роботи 🎎

Коли чоловік зустрічається з дружиною після роботи, він має хвилин 15–20, потрібно не перебивати, слухати її. Набратися терпіння та лише слухати.

Це непросто, чоловік теж втомився, йому хочеться відпочити. Але зате після того, як дружина виговориться, все, вона заспокоїлася, зняла напругу, задовольнила спрагу спілкування, їй добре.

Якщо чоловік дотримуватиметься цієї поради, у нього з дружиною будуть чудові стосунки, вона буде задоволена.

Але, з іншого боку, чоловікові може бути дуже непросто, адже йому потрібно для зняття стресу після робочого дня, навпаки, трохи побути одному, помовчати, відпочити. І це також треба знати жінці.
(Священник Павло Гумеров)

Чоловік (відповідальність) жінка (вірність) 🟰 сім’я 

Сім’я там, де чоловік – відповідальність, а жінка – вірність! І ніяк не інакше! І не треба один одного повчати, а треба в собі своє запитати!

Чоловік, запитай себе, чи відповідальний ти? Якщо прийняв вчення Христове – неси його до кінця! І побачиш, як Йосип Аримофейський та Никодим – Воскреслого Христа! Побачиш, як і апостол Іоанн, Воскреслого Христа!

А жінка – вірністю. Вірністю побачить Господа. Сказала: “Вирощу!” – рости дітей. Сказала: “Збережу сім’ю!” – Зберігай сім’ю! Сказала: “Догляну” – доглядай! Їм – ні тим, ні другим не потрібні обіцянки – потрібне серце, сповнене віри в відповідальності та вірності, рідні! І так спасемося.

Сьогодні бруд руйнує чоловіка й жінку

І ось зараз бруд із усіх боків. Він хоче зруйнувати що?

У чоловікові – відповідальність. Будь-якими шляхами! Зі школи, буквально, зі школи ця дитина все вимагає, вимагає, вимагає!

І ніде не вчать: “А ти мусиш, мусиш, мусиш – країну захищати, сім’ю берегти, дітей ростити! Ти зобов’язаний – тому ти чоловік!”

А жінку? Жінку зараз принижують... Страшним брудом принижують.

Мало всіх цих незрозумілих свят. Мало всіх цих серіалів із плітками! Мало всіх цих псевдо святих, яких дивимося по телевізору з ранку до вечора – усілякі артисти, усілякі там співаки розповідають про свою розпусту, як 15 разів розлучалися, 15 разів сходилися! А ми стоїмо та дивимося!

Та ні! Святих Петра та Февронії потрібно вчити життя! На Марію Магдалину дивитись, як покаялася та йшла за Христом! Жінкам-мироносицям треба слідувати! Ось це треба робити!

А зараз за всім цим брудом ще ці порно сайти в інтернеті! І ми сором’язливо кажемо, що їх нема! Що ми туди не зазираємо!

Діти наші туди заглядають! Діти наші туди дивляться! Сповідає священник і що діти вже сповідують! Що найбрудніше дивляться, заглядають туди!

Це все для того, щоб убити в жінці жінку… Це щоб убити в жінці вірність! Це щоб жінки не змогли відповісти: “Христос Воскрес! Воістину Воскрес!”

Відповідаємо ми, а от диявол хоче, щоб ми припинили відповідати.

(Протоієрей Володимир Астахов).

(Ще більше статей – на російськомовній частині сайту N.E.W.O.D.)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x