Я готовий віддати за тебе життя, а не душу!

Я готовий віддати за тебе життя, а не душу!

Грецький сайт diakonima.gr  розповідає про чудо, що сталося з пересічним чоловіком, який у наш час у буденному житті став сповідником православної віри.

Один батько виховував дитину-інваліда сам, без матері. Дитина була прикута до ліжка. Якогось дня родина опинилася в цілковитій фінансовій безвиході.

У цей складний час батько познайомився з одним заможним чоловіком, який почав давати йому гроші на дитину, і це тривало досить довгий час. Його допомога була для них справжнім порятунком. Якось батько, сповнений подяки, сказав цій людині: «Я готовий за тебе віддати своє життя».

Почувши ці слова, новий знайомий запросив батька сходити разом із ним на якісь збори. І ось одного разу вони замкнули важко хвору дитину в будинку й поїхали в іншу частину міста, в незнайоме місце.

Сидячи в залі, батько зрозумів, що це збори єговістів. Він вирішив залишитися, щоб не скривдити їх. Тільки-но збори закінчилися, люди почали розходитися, але його попросили не йти.

Батька відвели до іншої кімнати, де він побачив безліч християнських ікон, що лежали на підлозі. Його «благодійник» сказав: «Ти казав, що життя за мене готовий віддати. Розтопчи ікони та стань свідком Єгови».

Батько відповів:

«Я православним народився і православним помру. Я сказав, що життя за тебе готовий віддати, але не душу».

Тоді його сильно побили та викинули надвір. Скривавлений батько взяв таксі й, незважаючи на вмовляння таксиста відвезти його до лікарні, поїхав додому.

Коли він підійшов до дверей свого будинку, то побачив, що вони відчинені. На вулиці гралися сусідські дітлахи. І раптом він помітив серед них свого сина, який бігав і веселився з іншими дітьми. Дивлячись на нього, ніхто не міг би сказати, що ця дитина — інвалід: вона виглядала абсолютно здоровою!

Зі сльозами на очах, батько запитав у дитини:

– Як тобі вдалося вийти надвір?

Син відповів:

– Тату, поки тебе не було, до мене прийшов Господь Іісус Христос. Він підняв мене за руку з ліжка й сказав: «Зараз твій батько терпить муки за Мене»…

Амінь!

Джерело

(Ми поза політикою. Запрошуємо відвідати наші російськомовну і англомовну частини сайту N.E.W.O.D. Можливо, ви знайдете там багато цікавого)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x