У Лондоні виступили проти нав’язувати дітям гендерної ідеології

У Лондоні виступили проти нав’язувати дітям гендерної ідеології

Біля галереї Tate Britain у Лондоні було дуже неспокійно. Місцеві консервативні активісти прийшли пікетувати заклад, щоб висловити обурення пропаганді трансгендеризму серед дітей. В державному закладі проводилися «читання історії Drag Queen» для дітей віком 3-11 років за участі персони, яка іменує себе Айде Ікс Ді.

Справжнє ім’я цього чоловіка — Себ Самуель. Він бере участь у турі під назвою «Drag Queen Story Hour UK», який багаторазово критикували консерватори та просто небайдужі громадяни за сексуалізацію дітей та навіть виправдовування педофілії. Семюель привернув увагу громадськості після того, як у соцмережах з’явилися старі публікації, де він жартував про оргію та говорив, що «кохання не має віку». Цей переодягнений чоловік визначає себе як «нейродивергента і квір-героя літератури», а також є транс-активістом, який захищає ідею доступу чоловіків до жіночих вбиралень.

Консервативна група «Мистецтво не пропаганда» створила петицію з вимогою до галереї припинити нав’язувати дітям гендерну ідеологію через шоу трансвеститів. Також вони наголошували, що Tate Britain є державною галереєю, яка фінансується з бюджету, тому має звітувати і зважати на думку громадськості. Однак керівництво галереї відмовилося переглядати дозвіл на проведення трансгендерного заходу.

Конфлікт довкола недитячого шоу для дітей привернув увагу і деяких консервативних політиків. Наприклад, депутат парламенту Емма Ніколсон обурилася ідеєю допуску трансвеститів до проведення дитячого заходу: «Звичайно, чудово, щоб дорослі читали дітям, але чому це має бути чоловік, який видає себе за жінку?» — написала вона.

В день проведення трансгендерних читань консервативні активісти зібралися біля галереї з пікетом. Протестувальники вимагали не проводити заплановане шоу і захистити дітей від гендерної пропаганди. «Залиште наших дітей в спокої!» і «Не втягуйте в це дітей!» було написано на їх плакатах. Також прийшли й транс-активісти та місцеві соціалісти, які назвали противників заходу «фашистами», бо вони не приймають культуру трансвеститів. На місці протестів було дуже багато поліції, яка перешкоджала протестувальникам якось вплинути на проведення транс-читань, а речник Tate Britain заявив, що мітинг не завадив жодному із заходів Айде Ікс Ді.

Так звані «читання історії Drag Queen для дітей» раніше також проводилися в Британії, проте цей захід привернув увагу своїм масштабом і місцем проведення, адже раніше державні заклади культури стояли дещо осторонь таких суперечливих дійств. Хоча керівництво галереї проігнорувало вимоги консервативної громадськості, проте даний протест показав, що в Англії все ще є люди, готові виходити на вуличний протест, щоб захищати права своїх дітей.

Джерело

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
trackback
Пам'ять святих Констянтина та Єлени | N.E.W.O.D
1 місяць тому

[…] Святий цар Констянтин, син цезаря Констанція Хлора, народився в 274 році. У ті часи Римська імперія була розділена на Східну та Західну частини. Східною частиною правив імператор Діоклетіан та його співправитель цезар Галерій. Західною правив призначений Діоклетіаном імператор Максиміан зі співправителем Констанцієм Хлором, якому були підвладні Галлія та Британія. […]

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x