Навколосмертні переживання доводять існування Бога

Навколосмертні переживання доводять існування Бога

Письменник Джон Берк, який є також пастором, проаналізував навколосмертні переживання – понад тисячу випадків, і стверджує, що такі випадки доводять існування Бога та автентичність Біблії.

_______________________________________________________________________________________________________

Джон Берк, автор книги “Уявіть собі Бога небес: Навколосмертні переживання, Божественне одкровення і любов, якої ви завжди прагнули”, нещодавно розповів у інтерв’ю для CBN Digital про вплив навколосмертних переживань на віру.

Берк каже, що люди в стані клінічної смерті переживають моменти, які вони описують, що є значно реальнішими, ніж їхнє земне існування.

Зараз і вчені дійшли висновку, що той крихітний період між життям і смертю являє собою час, коли люди відчувають “нові виміри реальності”, в яких думки стають різкими та ясними, а рівень свідомості підвищується.

“Серце зупиняється, мозкові хвилі відсутні, але людина повертається, іноді через декілька хвилин, іноді через години, і розповідає про життя поза нашим реальним світом,” – зазначає він.

Книга Берка містить десятки інтерв’ю з особами з усього світу, які мали навколосмертні переживання. Вони діляться своїми відчуттями зустрічі з Богом і описують Його атрибути, які відповідають біблійним описам.

Попри значну кількість свідчень, існує скептицизм, зокрема через нерозуміння того, як подібні переживання можуть бути доказом існування Бога.

Берк, який сам був агностиком до зустрічі з такими свідченнями, зазначає, що його особисте переконання змінилося після вивчення тих випадків.

“Ці переживання не просто випадковість, вони є відображенням вищого існування та підтвердженням священних текстів,” – стверджує він.

Берк висловлює сподівання, що його дослідження допоможе як віруючим, так і нехристиянам побачити Бога крізь призму навколосмертних переживань та знайти в них важливі біблійні уроки про Божу любов до людства.
Джерело

(Ви можете також відвідати російськомовну й англомовну частини сайту N.E.W.O.D.)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x