Фізична близкість до шлюбу

Фізична близкість до шлюбу

Уявляти себе єдиним цілим з людиною, в яку ви закохані, але яка ще нічого для себе не вирішила щодо шлюбу з вами – це погано. В результаті всі ці мрії зазнають повного краху. Адже інша людина також має свободу вибору, вона не зобов’язана грати за вашим сценарієм.

Тому поки все остаточно не вирішено, не довіряйте йому або їй своє серце, не плекайте мрії про спільне майбутнє. Він поки що не ваш, ви не його, і ви ще ні про що не домовилися.

Закоханість – це час придивитися один до одного, момент вибору, це можливість Бога поєднати чи не з’єднати вас разом. Цей етап проходить, і якщо раптом ваші дороги розійшлися, то нехай вони розійдуться безболісно, без душевних наслідків.

З цієї причини Церква застерігає від фізичної близькості до шлюбу. Фізична близькість — це не етап перевірки партнера, а момент абсолютної довіри одне одному, завершальна стадія зближення. Якщо ви ще не одружені, не об’єднані Богом, то ви один одному ще не належите. Можливо, ви взагалі вирішите, що вам не треба бути разом, і тоді вдвічі важко розлучатися. Навіщо обтяжувати ситуацію?

А розлучатися справді буває дуже непросто, особливо якщо це рішення не взаємне.

Протоієрей Ігор Фомін

(Ми поза політикою! Запрошуємо відвідати наші англомовну і російськомовну частини сайту N.E.W.O.D. Можливо, ви знайдете для себе корисне і цікаве)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x