Консервативні штати США виступають проти сексуалізації дітей

Консервативні штати США виступають проти сексуалізації дітей

Законодавці штату Північна Дакота приєднуються до контрнаступу проти сексуалізації дітей через виступи так званих “драг-квінз”.

Як зазначають консервативні законодавці, існуючих законів про непристойну поведінку має бути достатньо для боротьби з цим явищем, але, на жаль, цього часто не відбувається…

Боротьбу з розбещенням дітей трансвеститами вже веде губернатор Флориди Рон ДеСантіс, який забезпечує виконання положень про суспільну мораль, в т.ч. в судовому порядку переслідуються ті, хто порушують пложення, пише rodyna.org.ua.

Всього 14 законів проти девіантної поведінки, які запровадили законодавці таких консервативних штатів: Аризона, Арканзас, Міссурі, Небраска, Південна Кароліна, Техас, Теннессі та Західна Вірджинія.

Нижня палата законодавчого органу Північної Дакоти проголосувала за продовження законопроекту, згідно з яким учасникам публічного виступу так званих “драг квін” загрожує 360 днів в’язниці та штраф у розмірі 3000 доларів, а за повторне порушення – 5 років ув’язнення та 10000 доларів.

Політик-республіканець Брендон Прічард підкреслив, що існуючих законів проти непристойних дій у громадських місцях має бути достатньо для захисту суспільної моралі, але це часто не так, тому необхідно розширити сферу дії існуючого закону.

Законопроект підтримала і республіканка Лорі ВанВінкл. «Ми не можемо дозволити, щоб добро і зло базувалися на суб’єктивних інтерпретаціях нашої культури, яка, очевидно, більше не може бути моральним орієнтиром. Чи готові ми дозволити розповсюдження педофілії в Північній Дакоті, щоб дозволити нашим малолітнім дітям поводитися відповідно до того, чого вони навчилися від збоченців, які хочуть забрати їх у нас?” – запитала вона під час законодавчої сесії.

Джерело

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x