Останні слова Стіва Джобса

Останні слова Стіва Джобса

Стів Джобс – культова особистість нашого часу. Він пішов з життя буквально через день, після того як Apple, показав останню модель смартфона iPhone 4S.

Незважаючи на те, що компанія Apple вийшла в топи світу за багатьма позиціями, він завжди залишався простою та навіть аскетичною людиною. Вашій увазі представляємо його останнє послання, яке він залишив у лікарняній палаті. Ці слова зачіпають найтонші струни душі.

Стів Джобс: “Смерть – це, напевно, найкращий винахід Життя”

Джобс стів

«Мені вдалося досягти вершини успіху у світі бізнесу. Багато хто вважає, що моє життя – це уособлення успіху.

Але зізнаюся, окрім роботи у мене не так багато радощів. І взагалі, багатство – це лише факт життя, до якого я просто звик.

Зараз я лежу на лікарняному ліжку та згадую все моє життя. Тепер я зрозумів, що багатство та визнання, якими я так пишався, втратили своє колишнє значення перед смертю, що насувається.

Коли в темряві я дивлюся на зелене світло, що випромінюється від апарату життєзабезпечення, і чую характерний механічний звук, я відчуваю наближення смерті та подих Бога. Тепер, коли у нас достатньо грошей, саме час подумати про інші питання в житті, не пов’язані з багатством.

У житті є набагато важливіші речі. Можливо, для когось це стосунки, для інших — мистецтво чи дитячі мрії…

Постійна гонка за наживою перетворює людину на маріонетку. Це сталося зі мною. Бог наділив нас почуттями, щоб ми могли розповісти про свою любов близьким.

Багатство, яке я нажив у своєму житті, я не можу взяти із собою. Все, що я заберу, — це лише спогади, пов’язані з любов’ю.

Багатство, яке я нажив у своєму житті, я не можу взяти із собою. Все, що я заберу, — це лише спогади, пов’язані з любов’ю.

Ось справжнє багатство, яке має йти за вами, супроводжувати вас, давати вам сили йти далі.

Кохання здатне подолати величезні відстані. У життя немає меж. Досягайте висот, які ви хочете досягти. Ідіть туди, куди кличе вас серце. Це все в ваших руках.

Маючи гроші, ви зможете найняти купу людей, які возитимуть вас, робити щось у домі чи на роботі. Але ніхто не візьме ваших хвороб на себе.

Матеріальні речі, які ми втрачаємо, ще можна знайти, заробити, відшукати. Але є одна річ, яку ніколи не знайдеш, якщо її втратив. Це життя.

Неважливо, скільки вам зараз років і чого ви досягли. У нас у всіх настане день, коли завіса опуститься вниз.

Ваш скарб – це любов до сім’ї, коханого, близьких, друзів.

Бережіть себе. Піклуйтеся про інших».

(Ми поза політикою! Запрошуємо відвідати наші англомовну і російськомовну частини сайту N.E.W.O.D. Можливо, ви знайдете там багато цікавого)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x