У США відкривається «Клініка сатанинських абортів матері Семюеля Аліто»

У США відкривається «Клініка сатанинських абортів матері Семюеля Аліто»

Організація The Satanic Temple відкриває власну клініку в Нью-Мексико в США, щоб пропонувати безкоштовний релігійний медичний аборт у ритуальних формах, повідомляє Fox News.

Клініка називатиметься «Клініка сатанинських абортів матері Семюеля Аліто».

Це явне знущання над суддею Верховного суду Семюелем Аліто, який минулого року скасував справу Роу проти Уейда — знаменне рішення 1973 року, в якому ліберальні судді заявили, що Конституція США гарантує, що аборт буде правом на всій території Сполучених Штатів. Тепер замість цього кожен штат має ухвалити рішення про свої власні закони про аборти.

У сатаністській клініці проводитимуть телемедичні обстеження та виписуватимуть пацієнтам таблетки для переривання вагітності. Ці послуги пропонуються безкоштовно в рамках «ритуалу аборту» у «Сатанинському храмі», але пацієнти все одно мають платити за ліки в аптеці.

Нова установа в Нью-Мексико керуватиметься ліцензованими медичними працівниками та пропонуватиме свої послуги жінкам, які проживають у штаті, віком не менше 17 років, на терміні вагітності до 11 тижнів і мають право на аборт за медичними показаннями.

– TST пишається тим, що розширює вибір для наших учасників. Це лише початок, каже Ерін Хеліан, керівник кампанії сатаністів.

Крім абортів, The Satanic Temple займається такими речами, як ЛГБТК, антирасизм тощо.

Минулого місяця Fria Tider повідомила, що навесні організація проведе в Бостоні те, що вона описує як «найбільші сатанинські збори за всю історію».

Для участі у конференції потрібне підтвердження вакцинації, а також відвідувачі мають носити респіратори типу Н-95, КН-95 чи одноразові хірургічні маски, пише організатор на своєму сайті. 

Джерело

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x