В Іспанії узаконюється зоофілія

В Іспанії узаконюється зоофілія

Новий закон про захист тварин, запропонований міністром із соціальних питань Іспанії Іоне Беларра, схвалили члени Конгресу 9 лютого 2023 року, – повідомляє сайт СПЖ із посиланням на видання libertaddigital.com.

Зоофілія, тобто секс із тваринами, який досі вважався кримінальним злочином, більше не є таким відповідно до реформи Кримінального кодексу про жорстоке поводження з тваринами за умови, що тварині не завдається жодної шкоди.

У 2015 році Конгрес схвалив реформу Кримінального кодексу, спрямовану на посилення покарання за жорстоке поводження з тваринами та, вперше в історії Іспанії, сексуальну експлуатацію тварин.

Як зазначає видання, на той час вважалося, що тварини, як і діти, не мають здатності давати згоду, тому скотоложство було класифіковано як новий злочин, що включає сексуальну експлуатацію тварин, незалежно від тяжкості заподіяної шкоди.

Відтепер це підлягатиме карі лише в тому випадку, якщо воно завдало тварині травми, що потребує ветеринарного лікування.

«Дивно, що це походить саме від партії United We Can, яка встановила, що собаки, кішки та інші тварини повинні вважатися розумними істотами або живими істотами, наділеними чутливістю», – підсумували у виданні.

Але це вже не дивниця після того, як 22 вересня 2022 року міністр із питань рівноправності Іспанії Ірен Монтеро заявила, що діти мають право на сексуальні стосунки з дорослими, якщо це відбувається “за взаємною згодою”. На думку міністра, це така собі форма “пізнання себе”. “Діти мають право знати, що вони можуть любити або вступати в сексуальні стосунки з ким захочуть, звичайно, на підставі взаємної згоди. Це визнані всіма права”, – було заявлено на засіданні комісії з рівності парламенту Іспанії .

Джерело

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x