Режисер Джеймс Кемерон висловився за ідею знищення половини людства

Режисер  Джеймс Кемерон висловився за ідею знищення половини людства

Режисер Джеймс Кемерон, відомий своєю роботою над фільмами «Аватар» та «Термінатор», висловився за знищення половини людства.

В інтерв’ю з канадським журналістом Джоном Робсоном Кемерон заявив, що може легко ставитися до ідеї Таноса – лиходія з фільму «Месники: Війна нескінченності», який прагнув знищити половину життя у всесвіті.

«Я можу співчувати ідеї Таноса (яка полягає в тому, щоб вирівняти нашу чисельність із чисельністю інших живих істот на планеті, знищивши половину людства, – Ред.). Я думаю, що у нього досить життєздатна відповідь. Проблема в тому, що ніхто не має наміру підняти руку, щоб добровільно стати тією половиною, яка має піти», – сказав Кемерон.

Режисер продовжив свої думки, вважаючи, що такий акт знищення допоміг би “відновленню балансу” на планеті.

Він стверджує, що люди вичерпують ресурси Землі та завдають великої шкоди навколишньому середовищу.
Висловлювання Кемерона викликали бурхливу реакцію у соціальних мережах та серед шанувальників його творчості. Багато хто звинуватив режисера у висловленні підтримки геноциду та насильства. Інші назвали його висловлювання «недоречними» та «небезпечними», наголошуючи, що пропаганда насильства та смерті не є прийнятною.

Деякі шанувальники Кемерона зазначили, що режисер не враховує потенційну етику життя та що існує багато мирних способів вирішення проблеми навколишнього середовища та перерозподілу ресурсів.

Кемерон – відомий прихильник «екологічної повістки» (це добре видно у фільмах «Аватар»), згідно з якою, популяція людського населення Землі має бути скорочена. Цієї ж «повістки» дотримуються у студії «Марвелл».

https://screenrant.com/mcu-thanos-kill-universe-infinity-war-james-cameron/https://www.lifesitenews.com/opinion/what-the-marvel-movie-avengers-can-teach-us-about-the-globalist-depopulation-agenda/

Джерело

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x