Будемо стежити за своїми почуттями!

Будемо стежити за своїми почуттями!

Дедалі частіше приходять у храм юні дівчата, які живуть вільно з чужими чоловіками. Добре ще, коли приходять зі сльозами, вимотані гріхом, втомлені від брехні та мук совісті. Але часто доводиться чути лише констатацію факту, та ще й із усмішкою. Ось справді мороз по шкірі йде, хоч, здається, і звик уже до всього.

Дівчата, любі, та чи розумієте ви, що творите?! Що калічите своє життя, тому що зруйнувати чужу сім’ю – це тяжкий, смертний гріх?!

– А я не руйнувала, – відповідає. – Ми просто зустрічаємося інколи – і все.

І це говориться, не зморгнувши оком. Тобто вона впевнена, що зруйнувати сім’ю – це означає довести її до розлучення, а якщо так, «нишком», то нічого страшного, хоч і не дуже добре, звичайно. Безумство!

Людина не розуміє, що навіть помисл пристрасний – вже вторгнення в чужу сім’ю. Що миттєво виникає гріховна напруга між людьми за наявності цього помислу, напруга, яка несвідомо виражається в пристрасних поглядах, словах, «випадкових» дотиках – і це вже руйнація сім’ї. Більше того, з «легких» і «піднесених» почуттів починаються найстрашніші зради, падіння й розлучення. Демони завжди маскуються під щось приємне, світле, романтичне…, а коли людина опиняється у страшному непролазному бруді – від усієї цієї «душевності» не залишається й сліду. І такою є гірка історія всіх падінь.

Дівчата дорогі… чоловіки та дружини, давайте будемо стежити за своїми почуттями. Пам’ятати, що насолода гріха завжди обертається безвихідною гіркотою та сльозами. Завжди.

Священник Димитрій Шишкін

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x