ЛГБТ-пастор у США порівняла вбивцю з розіп’ятим Христом

ЛГБТ-пастор у США порівняла вбивцю з розіп’ятим Христом

Нещодавно в американському місті Нешвілл жінка, яка називає себе трансгендером, увірвалася в будівлю християнської школи і влаштувала стрілянину, під час якої загинуло шестеро людей, із яких троє дітей молодшого віку, після чого вбивця була знищена поліцейськими.

Менше ніж через тиждень після шокуючого злочину трансгендерний пастор із Північної Дакоти під час проповіді порівняла поводження з убивцею з Нешвілу з розп’яттям Христа.

Міка Луваги, яка, за повідомленнями американської преси, називає себе «небінарною персоною», нещодавно була призначена пастором лютеранської церкви Святого Марка у Фарго і 2 квітня виголосила свою першу великодню проповідь перед невеликою громадою, повідомляє британська Daily Mail. У цій проповіді вона виправдовувала трансгендерного вбивцю з Нешвілла. На думку «просунутого» пастора всі проблеми виходять від політиків, які борються з ЛГБТ-шоу у школах, виступають проти участі чоловіків, які оголосили себе «жінками» у жіночих змаганнях тощо. Транс-пастор порівняла ставлення таких політиків до секс-меншин із ставленням фарисеїв до Христа.

«Ці лідери шукали будь-яке виправдання, шанобливе чи ні, щоб розіп’яти Іісуса, і вони знайшли цю причину», – сказала Луваги, говорячи про нешвілльського вбивцю.

«Є значна кількість людей, які вважають, що той факт, що стрілець із Нешвіла виявився трансгендерною людиною, є лише приводом, який їм потрібен, щоб закликати до викорінення трансгендерів», – заявила транс-пастор.

Джерело

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x