Жінка мене не любить

Жінка мене не любить

Чоловіки, любіть своїх жінок, як і Христос полюбив Церкву та віддав Себе за неї1Еф. 5:25

Чоловіки часто скаржаться священникам, що дружини їх не люблять. А потім священник дізнається, що чоловік нічого не робить для того, щоб його любили. Просто він чекає любові, немов якийсь ідол, який очікує на жертви та поклоніння.

Таким чоловікам слід усвідомити, що єдиний спосіб заслужити кохання дружини – любити самому, адже в житті ми зазвичай отримуємо те, що віддаємо самі: ненависть за ненависть, кохання за кохання.

Єдиний спосіб заслужити кохання дружини – любити самому

Отці Церкви кажуть, що чоловіки-християни повинні любити своїх дружин більше, ніж свої мирські обов’язки, бо немає більшого успіху ніж щаслива сім’я. Так повинні чоловіки любити своїх жінок, як свої тіла: хто любить свою жінку, любить самого себеОтже, кожен із вас нехай любить свою жінку, як самого себе» 2Еф. 5:28, 33 Якщо негаразди в сім’ї, то всі інші досягнення втрачають сенс. Наші сім’ї заслуговують найкращого.

Сьогодні серед нас дуже багато таких, хто віддає все найкраще у світ, а все погане залишає для дому. Саме тому Отці Церкви вчать нас цінувати понад усе взаємини зі своїми дружинами та віддавати перевагу спілкуванню вдома з ними, а не роботі.

Чоловіки та майбутні чоловіки, давайте згадаємо слова письменника ХХ ст. Андре Моруа: “Я зробив вибір на все життя; відтепер моя мета – не шукати того, хто мені приємний, але робити приємне тому, кого я обрав…”

Священник Олексій (Янг)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x