Красуня місіс Америка 2023: “Найбільша сила”

Красуня місіс Америка 2023: “Найбільша сила”

Відомий конкурс “Місіс Америка 2023″ відбувся у Лас-Вегасі 25 серпня 2023 року. Перемогу на ньому здобула 33-річна Ханна Нілман, колишня балерина та мати сімох дітей, віком від 1 до 11 років.

Deseret News пише, що участь в конкурсах – не вперше для Хани, матері сімох дітей. У віці 16 років вона вже перемогла на конкурсі “Міс Спрінгвіль”. Пізніше вона стала другою на конкурсах “Міс Юта” та “Міс Національна кохана”. Переїхавши до Нью-Йорка, вона також отримала титул “Міс Нью-Йорк”. І, нарешті, в 2021 році вона стала “Місіс Юта”.

Ханна та її чоловік Даніел разом керують фермою в Камесі, що розташована в штаті Юта. Їхнє господарство, відоме як “Ферма балерин”. Вони спеціалізуються на продажу м’яса, випічки та інших сільськогосподарських продуктів, – так повідомило агентство Catholic News Agency.

Перемога Ханни Нілман вразила глядачів її потужною відповіддю на одне з питань конкурсу. Питання звучало так: “Коли ти відчула найбільшу силу?”, на що вона відповіла:

«Я відчувала це вже сім разів, коли мала можливість дати життя цим священним душам (своїм дітям). Після того, як я тримаю на руках новонароджену дитину, відчуття материнства та усвідомлення принесення її на землю є найбільшим почуттям, яке надихає мене в житті».

Її відповідь зустріли бурхливими оплесками у залі.

Спільнота користувачів соціальних мереж вже тривалий час цікавиться життям Ханни та її родини. На її сторінці в Instagram, що має назву Ballerina Farms і налічує 6,2 мільйонів підписників, вона розповідає подробиці свого сімейного життя разом із чоловіком і дітьми, а також веде аккаунт в TikTok.

Також красуня Ханна розповідає про свою фермерську діяльність, показує способи випікання домашнього хліба та виготовлення сиру, вражає навичками створення яскравих тортів і моментами догляду за худобою. При цьому вона активно залучає своїх дітей до роботи на фермі та вдома.

Перемога Ханни Нілман набула особливого розголосу по-всій Америці, завдяки її потужній відповіді в підтримку материнства та сімейних цінностей, які в наш час все більше принижуються та невілюються.

Джерело

(Ми поза політикою, запрошуємо відвідати наші англомовну і російськомовну частини сайту N.E.W.O.D. Можливо, ви знайдете там багато цікавого)

Wayfarer

Wayfarer

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x